Kom passen in Antwerpen of Lochristi. Klik hier voor alle info!

Me Made May 2013 - week 1

't Is begonnen! Deze eerste week koos ik makkelijke opties, waardoor ik niet echt outfits heb om te laten zien... It's that time of the year! I picked easy options this week, so I don't have too much outfit posts... Woensdag/Donderdag Wednesday/Thursday luipaard4Ik vond geen tijd waarin ik en mijn camera tijdens de dag op dezelfde plek waren, dus heb ik even deze foto uit mijn archief geleend. I couldn't find any time to take pictures during the day, so I grabbed this one from my archives. Cardigan: me-made pattern Jurk/Dress: H&M Top: Promod Zwarte leggings/Black leggings: H&M Zwarte veterlaarsjes/Black lace up shoes: Sacha Woensdag/vrijdag/zaterdag/zondag Wednesday/Friday/Saturday/Sunday 's Nachts draag ik mijn zelfgemaakte pyjamabroek. Geen foto's want absoluut niet flatterend. During the nights I wore self made pyjama pants. No pictures. Not looking too flattering Zondag/SundayEn op zondag droeg ik dit gestrikte exemplaar. Heerlijk comfortabel. (Geen paniek, ik had daar nog van alles over aan!) On sunday I wore this bow-number. Very comfortable. (No panic, I was wearing an outfit on top of this!) onderbroekje