Shop de sale! Tot -40% op de sisterhood collectie!

F.A.Q.

Je mag me altijd contacteren, maar misschien staat het antwoord op jouw vraag hieronder al!

Hoe kies ik de juiste maat?
Als laatste foto bij elk item kan je een matentabel terugvinden.
De meeste mensen dragen niet dezelfde maat bovenaan als onderaan, dus best even checken. Als je vragen hebt over de juiste maat: stuur dan een mailtje naar hanne@hannevandersteen.be, dan help ik je verder. 

Val je niet in de standaard XS-XL matentabel? No biggie, selecteer de 'custom' optie en krijg je set helemaal op jouw lijf gemaakt. Voor setjes op maat moet je altijd 2-3 weken verzendtijd rekenen! 

Wanneer wordt mijn bestelling verstuurd? 
Je bestelling wordt met de hand gemaakt in mijn atelier. Momenteel worden bestellingen binnen de 2-3 weken verstuurd.

Help, ik heb mijn bestelling snel nodig!
Geen zin om te wachten? Je kan hier voorsteken. 

Hoe moet ik mijn maten nemen?
Je maten neem je het beste met een lintmeter, als dat niet lukt kan je een stuk touw gebruiken dat je nameet met een meetlat of plooimeter. 
Hier vind je uitleg over je maten nemen. 

Naar welke landen verzend je & wat kost het?
Binnen België zijn de verzendkosten €5,70 onafhankelijk van hoeveel lingerie je bestelt, dit is met track&trace, geleverd bij het adres dat je opgeeft bij het afrekenen. Dit komt meestal binnen de 1-3 dagen na verzenden aan. 

Naar Nederland kost het €14,60 om te verzenden, ook met track&trace, onafhankelijk van hoeveel lingerie je bestelt! . 

Voor de rest van de wereld worden de verzendkosten berekend op basis van het gewicht en de bestemming. Hanne Vandersteen Lingerie is niet verantwoordelijk voor extra taksen, douanekosten... Ook is het illegaal om pakjes te markeren als 'geschenk', dit doen we dus niet.

Verzendkosten op pakjes die teruggestuurd worden door onbetaalde douanekosten worden niet terugbetaald.  

Geef zeker je juiste ontvangstadres op bij check-out. Alleen de eerste keer opsturen is aan €5,70 Moet het pakje door een fout adres opnieuw opgestuurd worden kost dit €7. Moest je een fout zien in je adres na het bevestigen van de bestelling, contacteer mij dan onmiddellijk via hanne@hannevandersteen.be zodat het adres aangepast kan worden. 

Help, mijn pakje komt niet aan!
Van zodra je pakje ontvangen is door bpost is het niet langer in mijn handen. Met de track&tracecode kan je de status van je pakje bekijken. Contacteer eerst bpost zelf via je postkantoor of de track&trace website. Als dit ook geen succes is, kan je mij contacteren op hanne@hannevandersteen.be, indien je pakje 14 dagen na verzendbevestiging nog steeds niet is aangekomen. 

Hoe kan ik betalen?
Je kan betalen met creditcard via Stripe, met paypal, met bancontact en met Ideal. Achteraf betalen is niet mogelijk. 

Kan ik mijn bestelling terugsturen?
Nee. Je bestelling is op maat gemaakt  en betreft lingerie. Lingerie kan om hygiëneredenen niet teruggenomen worden, behalve bij constructiefouten. Gelieve binnen de 3 dagen na ontvangst ons te contacteren via hanne@hannevandersteen.be indien er een probleem is met je bestelling.

Kan ik/mijn oma/mijn vriendin... je werk namaken?
Hell no. Alle producten op deze website zijn auteursrechtelijk beschermd en behoren toe aan Hanne Vandersteen & Hanne Vandersteen Lingerie.  
Hanne Vandersteen behoudt zich het recht voor om custom ontwerpen op te nemen in onze collectie en behoudt de ontwerprechten van custom ontwerpen. 

Heb je bulkaankoop of wholesaleprijzen?
We werken eraan. Tot die tijd: contacteer mij voor meer informatie op hanne@hannevandersteen.be

Heb je nog een andere vraag? Stel ze hier!