Hallo!

model Anneke in Anneke lingerie set en Hanne staan samen op de foto. Hanne draagt een zwarte jurk met  cheetahsss. De twee houden elkaar vast in een vriendschappelijke omhelzing. Hanne steekt haar linkerarm op als groet

 

Hallo! Ik ben Hanne en ik ben een 'woman on a mission'!

Ik wil dat jij je fantastisch voelt in je ondergoed! Je hebt al genoeg te doen op een gewone dag: werk, familie, leven, gezondheid en je eigen geweldige zelf zijn. Dat is al veel werk.
Wat je dan niet kan gebruiken is zo een irritante beha die in je oksel port, terwijl je probeert om je werk gedaan te krijgen. 

Dus laten we die slechtpassende lingerie buiten gooien en ervoor zorgen dat jij je geweldig voelt!

Ik ontwerp+maak lingerie voor sterke vrouwen die zich goed willen voelen + er goed willen uitzien (en die teveel effen zwarte troostprijzen kochten of de onderbroeken van net na hun zwangerschap nog aanhebben) 

Sexy+Comfy lingerie voor jou, wat je lichaamsvorm of maat ook is. 
Ik geloof dat iedereen, ook jij, recht hebt op lingerie waar je je zorgeloos en sexy in voelt. 

Je hebt al genoeg op je bord. Er is geen noodzaak om je bij het passeren van een spiegel ook nog eens slecht te voelen over je lijf. Omarm je lijf, met lingerie waar jij je goed in voelt. 

Goedpassende lingerie zorgt er mee voor dat jij geweldig voelt. Je staat rechter, loopt bewuster. Je dag wordt er op slag toffer van!

Klaar om je inner vixen los te laten? 

 

 

foto van hanne, ze houdt een schaar in haar hand en kijkt recht naar de camera

Hanne is lingerieontwerpster & leerkracht. Als ze geen beha's aan het naaien is of nieuwe stoffen uitzoekt, geeft ze les in het deeltijds kunstonderwijs, rent achter haar energieke dochter aan en kijkt ze - al dan niet samen met haar man,- nog maar eens naar Peaky Blinders.


Lees meer op de blog, volg ons op instagram of schrijf je in voor de love letters