Kom passen in Antwerpen of Lochristi. Klik hier voor alle info!

Hallo!

inclusieve body neutral body positive lingerie op maat hanne vandersteen

 

Hallo! Ik ben Hanne en ik ben een 'woman on a mission'!

Ik wil dat jij je fantastisch voelt in je ondergoed! Je hebt al genoeg te doen op een gewone dag: werk, familie, leven, gezondheid en je eigen geweldige zelf zijn. Dat is al veel werk.
Wat je dan niet kan gebruiken is zo een irritante beha die in je oksel port, terwijl je probeert om je werk gedaan te krijgen. 

Dus laten we die slechtpassende lingerie buiten gooien en ervoor zorgen dat jij je geweldig voelt!

Ik ontwerp+maak lingerie voor sterke vrouwen die zich goed willen voelen + er goed willen uitzien (en die teveel effen zwarte troostprijzen kochten of de onderbroeken van net na hun zwangerschap nog aanhebben) 

Sexy+Comfy lingerie voor jou, wat je lichaamsvorm of maat ook is. 
Ik geloof dat iedereen, ook jij, recht hebt op lingerie waar je je zorgeloos en sexy in voelt. 

Je hebt al genoeg op je bord. Er is geen noodzaak om je bij het passeren van een spiegel ook nog eens slecht te voelen over je lijf. Omarm je lijf, met lingerie waar jij je goed in voelt. 

Goedpassende lingerie zorgt er mee voor dat jij geweldig voelt. Je staat rechter, loopt bewuster. Je dag wordt er op slag toffer van!

Klaar om je inner vixen los te laten? 

 

Hanne is lingerieontwerpster in hart en ziel. Als ze geen beha's aan het naaien is of nieuwe stoffen uitzoekt, rent ze achter haar energieke dochter aan, leest ze romantische smut boeken of kijkt ze series terwijl haar man zegt dat ze niet ondertussen op haar telefoon mag scrollen ;-). 


Lees meer op de blog, volg ons op instagram of schrijf je in voor de love letters