Nieuw binnen: titties sweaters & sokken in frisse lentekleuren

Me Made May '13 - Snapshots

Wegens een totaal gebrek aan tijd de afgelopen weken en mijn vermoeden dat jullie niet nog een keer mijn luipaardcardigan, strikjesonderbroek en verwijzing naar mijn gebloemde pyjamabroek willen zien, laat ik enkel nog de compleet nieuwe outfits met nieuwe items zien. Die items heb ik nog op verschillende manieren gecombineerd, om toch aan mijn doel te raken (mission almost accomplished!) Door het slechte weer heb ik een aantal dingen jammer genoeg niet kunnen dragen, maar hopelijk komen die in juni, juli en augustus wel uit de kast! Due to too much work and too little time the past couple weeks and since I guess that you do not want to see the leopard cardigan, bow undies or any mention of my floral pyjama pants, I'll only show the new items in new outfits! I made different combinations during the past weeks to meet my goal of 5 me-made garments a week (mission almost accomplished!) Because the weather is extremely cold and rainy here in Belgium, a couple dresses and a new blouse (to be blogged about) didn't make it into the challenge. I hope I'll be able to wear them in June, July or August! Ik presenteer u: een nieuwe outfit, aangepast aan de nieuwe meitemperaturen I present: a new outfit, appropriate for crazy May weather ruitenJup, ik ben keiblij met het weer/ I'm very happy with the weatherruitjes detailsStrikjesdetail op mijn jasje/ Little bow detail on my jacket ruiten 3Geschifte foto. Maar je kan hier wel mooi het kraagje zien!/Crazy picture, but the little collar I made for Laurel shows beautifully! Details: Jurk: Laurel (Colette Patterns) (in de lengte gekrompen in de was, zou echt moeten leren om mijn stof voor te wassen. Shrunk lengthwise in laundry, should learn to always prewash my fabric) Onderjurk/Slip: H&MJasje/Jacket: H&M (2007) Kousen/Stockings: markt/Market Schoenen/Shoes: New Look (2011) Sjaal/Scarf: H&M (2010)