SUMMER BREAK: bestellingen, mails, retours…worden vanaf 10 augustus terug verwerkt☀️

Me Made May '13 - new!

Aha, ik kon Me Made May '13 toch niet laten voorbijgaan zonder iets nieuws te maken (ah nee, want mijn zomerkleren kon ik niet dragen wegens temperaturen rond de 10°C en regen, regen, regen...) I couldn't let Me Made May '13 pass by without making something for myself, could I? (No, 'cause I couldn't wear my summer dresses since it was around 10°C and raining, raining, raining...) Ik maakte een cardigan af waar ik al enkele maanden geleden aan begonnen was, maar die zichzelf stilaan richting UFO-stapel aan het begeven was...Blij dat ik die afgemaakt heb, want ik droeg hem ondertussen al drie dagen! So I made myself a cute little cardigan (which I already started a couple months ago but went into the UFO pile...I am glad I did, 'cause I wore it three times already since I finished it! trui 3 trui 4 Ik maakte hem van hetzelfde patroon als de luipaardcardigan (die ik ondertussen niet meer aan jullie moet voorstellen). Om de zoom en boord te doen gebruikte ik een tweelingnaald. Ik had daar altijd schrik van, maar da's eigenlijk supergemakkelijk! I made this cardigan from my self-drafted Leopard Cardigan-pattern (which I do no longer need to introduce you to). I used a twin-needle to finish the hem and neckline. I used to be afraid of the twin-needle but it's a great tool. And very easy! Ik maakte ook nog een Sorbetto, maar daar was het voorlopig te koud voor. Die komt er binnenkort aan! I also made myself a Sorbetto, but it was too cold to wear it. To be blogged about in the near future!