vanaf €250 nemen wij de verzending op ons!

Laurel in zwartwit

Wowie, Laurel was een make-it-workgevalletje. Ik maakte deze versie als proefmodel met een stofje dat ik ooit eens via via gekregen heb. Volgens de maattabel van Colette moest ik een 14 nemen, wat me vreemd leek aangezien ik Hazel in een maatje 8 maakte en die perfect paste. Ik knipte alles in een maat 14 en had daarna een geval van bommakleed. Vervolgens stikte ik de zijnaden op 4 cm in plaats van 1,5cm en verdiepte de nepen in het achterpand tot 8 cm... Ik vond dat het stofje nog iets extra kon gebruiken, dus tekende ik een kraagje. Mouwen, halslijn en zoom werkte ik af met rood biaislint. Hieronder het resultaat! foto 1 foto 2 foto 3 foto 4En ik dacht dat jullie ook wel een close up van mijn schoenen zouden willen zien! schoenenFacts&Figures Stofje van onbekende samenstelling, waarschijnlijk poly-katoen: stash Biaislint: oorspronkelijk van Veritas, maar komt ook uit de stash 1 uur digitaal patroon plakken 1 uur patroon overnemen 4 uur knippen en naaien Klaar in 6 uur! Da's niet slecht denk ik! En nog een salsa-pose om af te sluiten... salsatime!