SUMMER BREAK: bestellingen, mails, retours…worden vanaf 10 augustus terug verwerkt☀️

F.A.Q.

Je mag me altijd contacteren, maar misschien staat het antwoord op jouw vraag hieronder al!

Hoe kies ik de juiste maat?
Als laatste foto bij elk item kan je een matentabel terugvinden.
De meeste mensen dragen niet dezelfde maat bovenaan als onderaan, dus best even checken. Als je vragen hebt over de juiste maat: stuur dan een mailtje naar hanne@hannevandersteen.com, dan help ik je verder. 

Val je niet in de standaard XS-5XL matentabel? No biggie, selecteer de 'custom' optie en krijg je set helemaal op jouw lijf gemaakt. Voor setjes op maat moet je altijd 3-4 weken verzendtijd rekenen! 

Wanneer wordt mijn bestelling verstuurd? 

Je bestelling wordt met de hand gemaakt in mijn atelier. Momenteel worden bestellingen binnen de 2-3 weken verstuurd.

Help, ik heb mijn bestelling snel nodig!
Geen zin om te wachten? Je kan hier voorsteken. 

Hoe moet ik mijn maten nemen?
Je maten neem je het beste met een lintmeter, als dat niet lukt kan je een stuk touw gebruiken dat je nameet met een meetlat of plooimeter. 
Hier vind je uitleg over je maten nemen. 

Naar welke landen verzend je & wat kost het?
Binnen België zijn de verzendkosten €8,00 onafhankelijk van hoeveel lingerie je bestelt, dit is met track&trace, geleverd bij het adres dat je opgeeft bij het afrekenen. Dit komt meestal binnen de 1-3 dagen na verzenden aan. 

Naar Nederland kost het €12,60 om te verzenden, ook met track&trace, onafhankelijk van hoeveel lingerie je bestelt! . 

Voor de rest van de wereld worden de verzendkosten berekend op basis van het gewicht en de bestemming. Hanne Vandersteen Lingerie is niet verantwoordelijk voor extra taksen, douanekosten... Ook is het illegaal om pakjes te markeren als 'geschenk', dit doen we dus niet.

Verzendkosten op pakjes die teruggestuurd worden door onbetaalde douanekosten worden niet terugbetaald.  

Geef zeker je juiste ontvangstadres op bij check-out. Alleen de eerste keer opsturen is aan €8,00 Moet het pakje door een fout adres opnieuw opgestuurd worden kost dit €9,50. Moest je een fout zien in je adres na het bevestigen van de bestelling, contacteer mij dan onmiddellijk via hanne@hannevandersteen.com zodat het adres aangepast kan worden. 

Help, mijn pakje komt niet aan!
Van zodra je pakje ontvangen is door bpost/postnl is het niet langer in mijn handen. Met de track&tracecode kan je de status van je pakje bekijken. Contacteer eerst bpost/postnl zelf via je postkantoor of de track&trace website. Als dit ook geen succes is, kan je mij contacteren op hanne@hannevandersteen.com, indien je pakje 14 dagen na verzendbevestiging nog steeds niet is aangekomen. 

Hoe kan ik betalen?
Je kan betalen met creditcard, bancontact/payconiq, shop pay, apple pay, google pay en ideal.

Kan ik mijn bestelling terugsturen?
Is je bestelling op maat gemaakt, dan kan deze niet teruggenomen worden.

Voor andere producten gekocht via de webshop heeft u volgens de Belgische wet betreffende de handelspraktijken, de voorlichting en bescherming van de consument van 12 april 2010, een bedenktijd van 14 kalenderdagen. Aan het afzien van de aankoop is geen betaling van een boete verbonden en dit kan zonder opgave van de redenen. Verzendkosten worden niet terug vergoed en terugzenden is op eigen kosten.

Er is geen verzakingrecht wanneer het product en de verpakking niet meer in originele, complete, onbeschadigde, verkoopbare en ongebruikte staat verkeren. In het geval dat na retourzending wordt vastgesteld dat de artikelen gewassen of gedragen werden, behouden wij ons nadrukkelijk het recht voor om de artikelen te weigeren. In dit geval wordt het aankoopbedrag niet teruggestort en ontvangt u van ons schriftelijk bericht. De goederen dient u uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren. De verzenddatum geldt als controle. De rechtstreekse kosten voor retourneren vallen ten laste van de koper. Ongefrankeerde of onvoldoende gefrankeerde zendingen worden steeds geweigerd en teruggestuurd naar afzender. U bent verplicht de goederen onmiddellijk na ontvangst nauwkeurig te (doen) inspecteren. Wordt een zichtbaar gebrek of tekortkoming geconstateerd, dan dient u dit binnen 7 dagen na levering aan Hanne Vandersteen Lingerie te melden.

Kan ik/mijn oma/mijn vriendin... je werk namaken?
Hell no. Alle producten op deze website zijn auteursrechtelijk beschermd en behoren toe aan Hanne Vandersteen & Hanne Vandersteen Lingerie.  
Hanne Vandersteen behoudt zich het recht voor om custom ontwerpen op te nemen in onze collectie en behoudt de ontwerprechten van custom ontwerpen. 

Heb je bulkaankoop of wholesaleprijzen?
We werken eraan. Tot die tijd: contacteer mij voor meer informatie op hanne@hannevandersteen.com

Heb je nog een andere vraag? Stuur ze mij via mail!