Kom passen in Antwerpen of Lochristi. Klik hier voor alle info!

Liefde voor handgemaakt? Dan is dit jouw Valentijn Gift Guide

Ik ben meer en meer zelf bezig met bewust kopen, ook voor geschenken. Samen met nog enkele Antwerpse makers slaan we dit jaar de handen in elkaar om jou een superoriginele, lokaal met liefde gemaakte reeks cadeauideeën voor te stellen!

Dubbele win: je lief/man/vrouw/partner supergelukkig en de maker in kwestie ook.

Let love shine, met dit prachtige glas-in-lood hart. Maakt elke waterige februarizon mooier, wie wordt daar nu niet blij van?
Je kan dit hart en meer moois vinden bij Noor van Glas en Glas


De ultieme klassieker, maar daarom niet minder geweldig om te krijgen. Mooie lingerie wordt iedereen blij van: je lief & jij.
Niet zeker over de maat? Denk dan eens aan een cadeaubon! Shop lingerie in mijn shop


Iets minder verwacht, maar daardoor des te specialer. Thomas van Didymus maakt prachtige maskers en poppen. Wil je dus je Valentijn dat tikkeltje speciale maken, dan is dit je adres.


Deze elegante ring met hartje zal zeker het hart van je liefste veroveren. Fragiel ,maar met een heel duidelijke boodschap: 'ik zie je graag.'
Gouden ring & ander moois kan je vinden bij Karolien van Kornelia Jewellery


Is je lief een verzamelaar(ster) van hebbedingen of mag hij/zij wel eens leren om een beetje op te ruimen? Dit prachtige tasje kan helpen. Werkt ook heel goed als opberger voor breiwol/sokken/chips voor je Netflix-avond.
De mooie illustraties zijn van de hand van Eva van The Blue Rabbit House


Diamonds zijn misschien a girl's best friend, maar deze leuke houten oorbellen zijn perfect om elke dag je outfit op te fleuren. Is je lief niet zo into roze? Britt van JolisMots heeft nog veel meer opties om uit te kiezen in haar shop