Kom passen in Antwerpen of Lochristi. Klik hier voor alle info!

Schoon: Just in Case

't Is iets heel onnozel, maar telkens als ik naar de supermarkt ga, rijd ik een klein stukje om. Want langs de iets langere weg ligt de Antwerpse winkel van Just in Case. En die hebben altijd prachtige kleding. Kleding om bij weg te dromen in de mooiste materialen. Maar jammer genoeg iets aan de dure kant voor mijn studenten/werkbudget. Dus blijft het bij kijken, dromen en mij laten inspireren... Met collecties die luisteren naar namen zoals 'I came so far for beauty', 'River of no return', 'You're going to make me lonesome when you go' en 'The desperate kingdom of love', mag het niet verbazen dat de collecties enorm romantisch en toch sterk zijn. Wat ik er zo schoon aan vind, is de aandacht voor detail en het gebruik van prints. Ook de vormen zijn heel herkenbaar en toch nieuw. Ik herken regelmatig lijnen uit de jaren '40 en '50, maar als je goed kijkt zie je zo de hele twintigste eeuw in een knipoog voorbijkomen.

zomer 2012 I came so far for beautyBeelden uit de zomercollectie van 2012. winter 1213 mother of pearl 1 winter 1213 mother of pearl 4 winter 1213 mother of pearl 3 winter 1213 mother of pearl 2Beelden uit de wintercollectie 2012/2013. Een collectie die ik fantastisch vond door hun verschillende prints, mengelingen van materialen en kleuren en gevarieerd kleurenpalet. river of no return spreadZomercollectie 2013. Wederom heel gevarieerd en met schone prints

Nog meer kijken en bewonderen? Alle beelden komen van de website van Just in Case, waar je ook eerdere collecties kan bekijken!