Kom passen in Antwerpen of Lochristi. Klik hier voor alle info!

Me Made May 2013 - week 2

Week 2! Met variatie en een volledige jurk zelfs! Week 2! Variety and a dress! Dinsdag en woensdag/ Tuesday and Wednesday dinsdag woensdagVertrouwde Colette Hazel. Mijn lievelingspatroon tot nu toe. Foto's door het lief. Vandaar de schuine lijnen. Die nadat ik zei "probeer de kodak rechter te houden", alleen maar schuiner werden. Je kan deze maand niet alleen mijn outfits volgen, maar ook de groei van mijn tomatenplant en paprikaplanten! Good-old Colette Hazel. It's my favorite pattern to date. My boyfriend took the pictures, which is also the reason all horizons are diagonal. I asked him to keep it a little more horizontal, but he is a tease, so they will go more diagonal as this post continues! Jurk/Dress: Colette Hazel: Me made! Cardigan: H&M Nylons/Stockings: Markt/Market Schoenen/Shoes: Jonak Donderdag/Thursday donderdagWaar de horizon volledig schuin begint te lopen. In which the horizon goes completely diagonal... Jurk/Dress: Colette Hazel: Me made Cardigan: H&M Sjaal/Scarf: H&M Kousen/Stockings: Markt/Market Schoenen/Shoes: Jonak Rechts kan je de groei volgen van de planten van mijn huisgenoot! On your right you can check the growth of my housemates flowers! Vrijdag / Friday luipaard4Never change a winning team. Regendagen hier aanwezig, dus grijp ik naar mijn lievelingscombinatie. Luipaardcardigan + neplederen jurk. Check! It's raining again, so I wear my favorite combination (again). Leopard cardigan + faux-leather dress. Check! Cardigan: me-made pattern Jurk/Dress: H&M Top: Promod Zilveren nylons/ Silver stockings: Veritas Zwarte veterlaarsjes/Black lace up shoes: Noë Mijn vijfde dag is de pyjamabonusdag! Joehoew! For my fifht day I use my pyjamas bonuscard!