Nieuw binnen: titties sweaters & sokken in frisse lentekleuren

Me-Made-May

Me-made-May is iets dat ik altijd al heb willen doen. Ik heb nog niet zo superveel zelfgemaakt (in verhouding tot mijn absurd grote kleerkast!) maar misschien is dat wel een goed idee om regelmatig iets erbij maken! Bij deze: 'Ik, Hanne, neem deel aan Me-Made_May '13. Mijn doel is om één zelfgemaakt kledingstuk per dag te dragen gedurende minstens 5 dagen per week tijdens de maand mei. Onderbroeken tellen ook! Ik plan om regelmatig mijn outfits te fotograferen en te laten zien hier! Eens kijken hoe ik dingen kan combineren zodat in mijn omgeving niemand zegt: heb je dit nu al niet twee weken aan? I'd love to participate in the Me-Made-May '13 challenge. I like the idea, but don't have too much self-stitched clothing, so I'm doing this for 5 days a week only... 'I, Hanne, owner of Een Nieuwe Jurk, sign up as a participant of Me-Made-May '13. I endeavour to wear one self-stitched (including underwear) garment for at least 5 days a week for the duration of May 2013' I plan on showing some pictures here including my outfits. Let's see how long I can wear something before somebody says "aren't you wearing this for two weeks now?"